TELEFONO
+355 (0)4 22 35 597/8
E-MAIL
adf@albaniandf.org
ORARI I PUNËS
E Hënë - E Enjte: 08:00-16:30; E Premte: 08:00-14:00

Publikime

Rehabilitimi i rrugës Fier-Seman

Nën-projekti “Rehabilitimi i rrugës Fier-Seman” pritet të financohet nëpërmjet huasë së Bankës Botërore për qeverinë shqiptare, të zbatuar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, sapo të miratohet projekti “Rehabilitimi i rrugeve lidhese rajonale dhe lokale”. Projekt-idente paraprake për këtë pjesë të rrugës janë dorëzuar nga projektuesi,…

WordPress Theme built by Shufflehound. © Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara.