TELEFONO
+355 (0)4 22 35 597/8
E-MAIL
adf@albaniandf.org
ORARI I PUNËS
E Hënë - E Enjte: 08:00-16:30; E Premte: 08:00-14:00

Studime

Vlerësimi i impaktit socio – ekonomik

Programi “Përmirësimi i Rrugëve Dytësore dhe Lokale” Vlerësimi i impaktit socio – ekonomik Në Shqipëri janë rreth 10,000 km rrugë rurale që administrohen nga Njësitë e Qeverisjes Vendore të nivelit të parë e të dytë. Një studim i Bankës Botërore i vitit 2006 konstatonte se…

WordPress Theme built by Shufflehound. © Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara.