TELEFONO
+355 (0)4 22 35 597/8
E-MAIL
adf@albaniandf.org
ORARI I PUNËS
E Hënë - E Enjte: 08:00-16:30; E Premte: 08:00-14:00

Multimedia

Investimet strategjike për Lezhën

Investimet strategjike për Lezhën e shohin qarkun si pjesë e një ekonomie të integruar rajonale. Me këtë vizion mundësitë e zhvillimit ekonomik do të shumëfishohen. Drejtori Ekzekutiv i Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Benet Beci prezantoi sot investimet e financuara nga qeveria shqiptare nëpërmjet FSHZH në…

Unaza e Pogradecit

Unaza e Pogradecit e transformuar në një rrugë moderne dhe të sigurtë që shmang trafikun e ngarkuar në qytet dhe nxit zhvillimin e zonës përgjatë këtij aksi. Punimet vazhdojnë intensivisht në gjurmën e re që kalon mbi fshatin Zërvaskë dhe përundon në Qafë-Plloçë duke shkurtuar…

WordPress Theme built by Shufflehound. © Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara.