TELEFONO
+355 (0)4 22 35 597/8
E-MAIL
adf@albaniandf.org
ORARI I PUNËS
E Hënë - E Enjte: 08:00-16:30; E Premte: 08:00-14:00

Projekte te realizuara

All
Projekte te realizuara
Vija bregdetare e qytetit të Vlorës – Lungomare

Vija bregdetare e qytetit të Vlorës – Lungomare

Buxheti: 15 milionë Euro Kohëzgjatja: Punimet kanë filluar në Qershor 2015 dhe përfunduan në Qershor 2017. Financues: Projekti me vlerë rreth 15 milionë Euro është bashkëfinancuar nga IPA 2013, në vlerën 12 milionë Euro dhe nga Qeveria Shqiptare në vlerën rreth 5.2 milionë Euro. Përfitues: Bashkia...

Projekti HERA

Buxheti: 1.5 milion Euro Kohëzgjatja: Nëntor 2013 – Shtator 2016 Financues: Bashkimi Europian, Fondet IPA, Fondi Shqiptar i Zhvillimit, Qeveria Shqiptare, Fondi Shqiptaro Amerikan per Zhvillim, Qeveria Zvicerane. Shtrirja gjeografike: Bashkia Shkodër Përfitues: Fototeka Marubi, Ministria e Kulturës, Bashkia Shkodër. Qëllimi i Projektit:  Krijimi i...
Projekti MONTEAL

Projekti MONTEAL

Buxheti: 248,495 Euro Kohëzgjatja: Shkurt 2014 – Korrik 2015 Financues: Bashkimi Europian,  Programi IPA Cross-Border Cooperation Shtrirja gjeografike: Njësia Administrative Kelmend, Njësia Administrative Shkrel – Malësi e Madhe në qarkun Shkodër. Përfitues: Njësitë Administrative Kelmend Shkrel – Malësi e Madhe në qarkun Shkodër Qëllimi i...
Projekti IPATECH

Projekti IPATECH

Buxheti: 158,895 Euro Kohëzgjatja: Tetor 2012 – Qershor 2015 Financues: Bashkimi Europian – Fondet IPA. Shtrirja gjeografike: Qarku Tirane Përfitues: Qendra e Kërkimeve të Ushqimit, Fakulteti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit, Universiteti Bujqësor i Tiranës. Qëllimi i Projektit: Krijimi i një rrjeti bashkëpunimi midis organizatave publike...
Projekti Punët në Komunitet III

Projekti Punët në Komunitet III

Buxheti: 14,65 milionë Euro Kohëzgjatja: Nëntor 2008- Prill 2012 Financues: CEB-Banka e Këshillit të Evropës, Qeveria Shqiptare, Njësitë e Qeverisjes Vendore Shtrirja gjeografike: Ky Projekt ka një shtrirje të gjerë gjeografike ku përfshihen të 12 Qarqet e Shqipërisë. Përfitues: Rreth 20,000 banorë për 16 Komuna. Qëllimi...
WordPress Theme built by Shufflehound. © Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara.