TELEFONO
+355 (0)4 22 35 597/8
E-MAIL
adf@albaniandf.org
ORARI I PUNËS
E Hënë - E Enjte: 08:00-16:30; E Premte: 08:00-14:00

Programi Punët në Komunitet IV

Programi Punët në Komunitet IV

Buxheti: 36.7 milionë Euro

Kohëzgjatja: 2015 – 2019

Financues: CEB, WBIF, Qeveria Shqiptare

Shtrirja gjeografike: Bregdeti i Jugut, Alpet Shqiptare, 4 qarqe (Vlorë, Gjirokastër, Dibër, Shkodër), 5 bashki (Himarë, Vlorë, Gjirokastër, Mat, Pukë);

Përfitues: 120 mijë

Objektivi:  Nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm social-ekonomik në komunitetet me potencial të lartë turistik, nëpërmjet përmirësimit të infrastrukturës së integruar publike duke respektuar mjedisin dhe ruajtur trashëgiminë kulturore dhe historike.

 

Categories
WordPress Theme built by Shufflehound. © Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara.