TELEFONO
+355 (0)4 22 35 597/8
E-MAIL
adf@albaniandf.org
ORARI I PUNËS
E Hënë - E Enjte: 08:00-16:30; E Premte: 08:00-14:00

Info & Lajme

NJOFTIM PËR PJESËMARRJE

Fondi Shqiptar i Zhvillimit Në bashkëpunim me Bashkinë Fier, njoftojnë fillimin e një projekti pilot për ri-integrimin e emigrantëve të kthyer dhe familjeve të tyre dhe/ose të personave në nevojë. Ky projekt synon “krijimin e një perspektive përmes punësimit dhe në të njëjtën kohë përmirësimin…

NJOFTIM PËR PJESËMARRJE

Fondi Shqiptar i Zhvillimit Në bashkëpunim me Bashkinë e Shkodrës, njoftojnë fillimin e një projekti pilot për ri-integrimin e emigrantëve të kthyer dhe familjeve të tyre dhe/ose të personave në nevojë. Ky projekt synon “krijimin e një perspektive përmes punësimit dhe në të njëjtën kohë…

WordPress Theme built by Shufflehound. © Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara.