TELEFONO
+355 (0)4 22 35 597/8
E-MAIL
adf@albaniandf.org
ORARI I PUNËS
E Hënë - E Enjte: 08:00-16:30; E Premte: 08:00-14:00

Kategori: Karriera

Njoftim për vënd të lirë pune- Jurist

Fondi Shqiptar i Zhvillimit kërkon të punësojë një jurist pranë Njësisë Juridike, Departamenti Juridik dhe i Prokurimit. Për të garantuar mbeshtetje ligjore për të gjithë veprimtarinë dhe aktivitetin e FShZh në përputhje me dispozitat në fuqi, të Ligjit nr.10 130, datë 11.5.2009, “Për Fondin Shqiptar…

NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE

Fondi Shqiptar i Zhvillimit (FSHZH) kërkon të punësojë një Punonjes Mirembajtjeje me kohe te pjesshme, prane Njesise se Administrates.   Detyrat dhe përgjegjësitë e punonjesit te mirembajtjes   Kryerja e riparimeve dhe mirembajtja e sistemit hidraulik. Kryerja e riparimeve dhe mirembajtja e sistemit elektrik. Kryerja…

NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE – RECEPSIONIST

Fondi Shqiptar i Zhvillimit (FShZh) kërkon të punësojë një punonjës/e në pozicionin recepsionist/e dhe mbajtje magazine, pranë Njësisë së Administratës, Departamenti i Funksioneve Mbështetëse.   Detyrat dhe përgjegjësitë e recepsionistit/es   I shërben vizitorëve duke i përshëndetur, mirëpritur dhe drejtuar ato në mënyrën e duhur;…

WordPress Theme built by Shufflehound. © Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara.