Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërisë
Kontakt
Publikime
Faqja Kryesore> Publikime > Raporte Periodike të FSHZH-së

Raporte Periodike tė FSHZH-sė


Raporti Vjetor 2015

Fondi Shqiptar i Zhvillimit gjatė vitit 2015 ėshtė angazhuar intensivisht nė pėrmbushjen e misionit tė tij pėr nxitjen e njė zhvillimi ekonomik dhe social tė qėndrueshėm, nė nivel rajonal dhe lokal pėr tė arritur sa mė mirė objektivat e Qeverisė Shqiptare pėr njė zhvillim tė integruar e harmonik tė vendit.


Raporti Vjetor 2014

Viti 2014 karakterizohet nga njė sėrė programesh dhe projektesh tė financuara tė cilat vijnė si pėrmbushje e angazhimit programor tė Qeverisė duke synuar stimulimin e zhvillimit tė qėndrueshėm ekonomik e social tė komuniteteve pėrmes injektimit tė drejtpėrdrejtė tė fondeve nepėrmjet investimeve.


Raporti Vjetor 2013

Sfidat e kėtij viti, kanė rikonfirmuar profesionalizmin e FSHZH-sė dhe kapacitetet e saj pėr tė menaxhuar projekte shumėdimensionale, si dhe pėr tė lėvruar nė kohė dhe me cilėsi produkte qė pėrmirėsojnė gjendjen ekonomike dhe sociale tė shqiptarėve.


Raporti i Auditorėve tė Pavarur 2012

Management letter for the year ended 31 December 2012 of the Albanian Development Fund


Raporti Vjetor 2012

Fondi Shqiptar i Zhvillimit gjatė vitit 2012 ėshtė angazhuar intensivisht nė pėrmbushjen e misionit tė tij pėr nxitjen e njė zhvillimi ekonomik dhe social tė qėndrueshėm, tė balancuar dhe koheziv nė nivel rajonal dhe lokal.


Raporti Vjetor 2011

Raporti vjetor 2011 paraqet aktivitetin kryesor të zhvilluar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, realizimin financiar, performancën e institucionit, ecurinë e programeve në zbatim si edhe aktivitetet e planifikuara në vazhdim.


Raport Vjetor 2010

Fondi Shqiptar i Zhvillimit gjatė vitit 2010 është angazhuar intensivisht në përmbushjen e misionit të tij për nxitjen e një zhvillimi ekonomik dhe social tė qėndrueshėm, tė balancuar dhe koheziv nė nivel rajonal dhe lokal.


Raport Vjetor 2009

Në këtë raport paraqitet aktiviteti vjetor i kryer nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit për vitin 2009. Raporti ofron një panoramë të ecurisë së programeve kryesore, aktivitetin institucional të FSHZH-së si edhe aktivitetet e planifikuara në vazhdim.


Raport Vjetor 2008

Raporti synon të japë realizimin e objektivave kryesore të punës së FSHZH-së që lidhen me investimet në infrastrukturë për Njësitë e Qeverisjes Vendore, aktivitetet për ngritjen e kapaciteteve të tyre, burimet financiare dhe realizimin e shpenzimeve sipas planifikimit buxhetor për vitin 2008.


Raport Vjetor 2007

Nëpërmjet këtij Raporti paraqitet në mënyrë të përmbledhur aktiviteti i FSHZH-së për vitin 2007.