Faqja Kryesore
Rreth nesh
Aktivitete
Prokurime
Info & Lajme
Publikime
Rreth Shqipërisë
Kontakt
Info & Lajme

Lajme


30 Janar 2016

Vlorë, infrastrukturë e një qyteti mesdhetar turistik

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, 12 Janar 2016

Zhvillohet mbledhja mujore për ecurinë e projekteve të infrastrukturës që po zbatohen nga FSHZH në Qytetin e Vlorës

Për më shumë informacion kliko këtu

14 dhjetor 2015

Paketë investimesh për rilindjen urbane të Himarës dhe gjithë Bregut të Jonit

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, më 28 Nëntor 2015

Kryeministri Edi Rama inauguron çeljen e zyrës së re rajonale të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, në qytetin e Vlorës

Për më shumë informacion kliko këtu

Gjakovë, më 19 nëntor 2015

Çelet në Gjakovë Zyra Rajonale e FSHZH-së për Zonën Ndërkufitare të Zhvillimit "Shqipëri - Kosovë"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, 28 Tetor 2015

Përfundon brenda nëntorit rikonstruksioni i rrugës së Dajtit

Për më shumë informacion kliko këtu

6 tetor 2015

Vijon me ritme të mira projekti për "Ndërtimin e Rrugëve në Qendër të Fshatit Jergucat" në Gjirokastër

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë,më 24-25 shtator 2015

Fjala përshëndetëse e Z. Beci, në Kongresin e 2-të Ndërkombëtar të Rrugëve në Shqipëri

Për më shumë informacion kliko këtu

27 gusht 2015

Përfundojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës "Toshkëz-Zhelizhan-Mavraj" në bashkinë e Lushnjes

Për më shumë informacion kliko këtu

Kukës, më 27 korrik 2015

Drejt përfundimit ndërtimi i ujësjellësit të fshatit Topojan në Kukës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 14 korrik 2015

Drejt përfundimit ndërtimi i ujësjellësit të fshatrave Bllicë dhe Laçaj në Dibër

Për më shumë informacion kliko këtu

12 Qershor 2015

Vlorë, vija bregdetare nis zbatimi në terren

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 25 maj 2015

Kryeministri Rama inspekton punimet për rikonstruksionin e segmentit rrugor "Çermë Sektor, Tre Urat-Stravec-Gërmenj i Madh, Tre Urat-Autostrada 'Rrogozhinë-Lushnje'"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 18 maj 2015

Takim i punonjësve të Departamentit të Infrastrukturës mbi ecurinë e projekteve në zbatim

Për më shumë informacion kliko këtu

10 maj 2015

Më në fund 24 orë ujë për Dhërmiun turistik

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 6 maj 2015

Drejt përfundimit ujësjellësi i fshatrave Bushkash, Lundër, Kokërdhok dhe qytezës Ulëz, në Rrethin e Burrelit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 20 prill 2015

Njoftim për punime infrastrukturore në segmentin rrugor "Mbikalimi i Kasharit - Mbikalimi i Kamzës"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 15 prill 2015

Ditë e hapur në kuadër të Projektit IPATECH

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 9 prill 2015

Trajnim i stafit të Njësisë së Projekteve Hidroteknike si trajnerë për çështjet teknike dhe tregtare të ujësjellësve ruralë në kuadër të Programit SIFIV

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 3 prill 2015

Tryezë e rrumbullakët për krijimin e sistemeve të qëndrueshme dhe efektive të mirëmbajtjes së rrugëve

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 1 prill 2015

Takim i përbashkët i Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe përfaqësuesve lokalë në zonën kufitare mes Shqipërisë e Malit të Zi

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 30 mars 2015

Komisioni për Integrimin Europian miratoi dy projektligje të rëndësishme për furnizimin me ujë në zonat rurale

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 25 mars 2015

Komisioni për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin miraton dy marrëveshje për financimin e projekteve për furnizimin me ujë të zonave rurale

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 21 mars 2015

Kryeministri Rama inspekton punimet për rehabilitimin e segmentit rrugor "Rrethrrotullimi i Doganës - Mbikalimi Kashar"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 17 mars 2015

Korniza strategjike "Zhvillimi social-ekonomik i zonës Gjakovë – Has – Tropojë" finalizohet për t’u ndarë në mbledhjen e përbashkët të Qeverive, Shqipëri dhe Kosovë

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 7 mars 2015

Mbahet takimi i parë me grupet e interesit për konceptin muzeografik të Projektit për "Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare 'Marubi'"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 3 mars 2015

Rikonstruksion i segmentit rrugor "Lagja 1 Maji-Unaza Himarë", në bashkinë e Himarës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 shkurt 2015

Zhvillohet takimi i katërt i Bordit Ndërkufitar të Projektit MONTEAL

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 shkurt 2015

Përfundon mbjellja e fidanëve për pyllëzimin e zonës së Makareshit në Krastë të Krujës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 shkurt 2015

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2015

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 9 shkurt 2015

Ndërtimi i Ujësjellësit të Fshatit Dhërmi

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 31 janar 2015

Kryeministri Rama inspekton punimet e Projektit “Rehabilitimi dhe Gjelbërimi i Bregut të Liqenit të Ohrit”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 28 janar 2015

Ambasadori i Shtetit të Kuvajtit në Shqipëri, Najeeb Abdulrahman Al-Bader u takua me Drejtorin Ekzekutiv të Fondit Shqiptar të Zhvillimit në ambientet e FSHZH-së në Tiranë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 14 janar 2015

Ura e Goricës tashmë e restauruar

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 23 dhjetor 2014

FSHZH zhvillon konsultimin me publikun për ndërtimin e dy ujësjellësve në Bashkinë Himarë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 dhjetor 2014

Bordi Ndërkufitar i Projektit MONTEAL zhvillon në Shkodër takimin e radhës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 1 dhjetor 2014

Kryeministri Rama inspekton punimet për rikonstruksionin e rrugës “Kthesa e Qarrit - Bishan - Poro - Pish Poro - Bregdet”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 nëntor 2014

IPATECH merr pjesë në Panairin “Tirana International Fair”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 nëntor 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit sjell në fokus çështjen e mirëmbajtjes së rrugëve

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 5 nëntor 2014

Kryeministri Rama inspekton ecurinë e projekteve për zhvillimin e turizmit në Malësinë e Kelmendit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 28 tetor 2014

Zhvillimi i turizmit mes sfidave dhe mundësive.
Intervistë e Drejtorit Ekzekutiv të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Benet Beci, për Agjencinë Telegrafike Shqiptare

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 24 tetor 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka filluar këto ditë punimet për zbatimin e Projektit "Rehabilitimi i Segmentit Rrethrrotullimi i Doganës - Mbikalimi i Kasharit."

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 13 tetor 2014

Departamenti i Infrastrukturës organizon analizën 9-mujore të punës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 12 tetor 2014

Kryeministri Rama dhe Z. Beci inspektojnë punimet për restaurimin e Urës së Goricës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 10 tetor 2014

Investimet në qarkun e Shkodrës, ky është vetëm fillimi

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 8 tetor 2014

Kryeministri Rama inspekton punimet për rindërtimin e mbikalimit të Shkozetit, dhe rehabilitimin e përmasës së gjelbër përgjatë segmentit “Durrës Plepa-Hyrje Vlorë”

Për më shumë informacion kliko këtu

8 Tetor 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës “Rruga Nacionale - Dajç” në Rrethin e Shkodrës

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 Tetor 2014

Rehabilitimi i rrugës hyrëse të kryeqytetit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 26 shtator 2014

FSHZH organizon një udhëtim studimor në Gjirokastër në kuadër të projektit HERA

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 22 shtator 2014

Modernizim sistemit të ndriçimit të rrugëve të vendit

Për më shumë informacion kliko këtu

19 shtator 2014

Drejt finalizimit rikonstruksioni i rrugës "Bogë Qafë Thore", në komunën Shkrel të Malësisë së Madhe

Për më shumë informacion kliko këtu

10 shtator 2014

Drejt përfundimit rikonstruksioni i rrugës "Farkë - Rruga e Elbasanit"

Për më shumë informacion kliko këtu

4 shtator 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës "Lushnje - Hysgjokaj"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tamare - Kelmend, 24 gusht 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit, përmes projektit Monteal, mbështet Festën e Hënës së Plotë në fshatin Tamare

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 gusht 2014

Peleshi: Më shumë fonde dhe ekspertizë për njësitë e reja vendore

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 18 gusht 2014

Kryeministri Rama vizitoi në fundjavë fshatrat e Bregut, Dhërmiun e Borshin

Për më shumë informacion kliko këtu

5 gusht 2014

Prezantim Publik i Projektit të Zbatimit për Vijën Bregdetare të Vlorës

Për më shumë informacion kliko këtu

Elbasan, më 1 gusht 2014

Inaugurohet përfundimi i punimeve në rrugën “Balëz-Letan”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 30 korrik 2014

Z. Peleshi dhe Z. Çuçi marrin pjesë në inaugurimin e përfundimit të punimeve për rikonstruksionin e rrugës "Pezë e Madhe - Pezë e Vogël"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 korrik 2014

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit zhvillon mbledhjen e radhës për vitin 2014

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 25 korrik 2014

Takim mbi furnizimin me ujë të pijshëm të Sarandës dhe zonave në periferi të saj

Për më shumë informacion kliko këtu

23 korrik 2014

Përfundon rikonstruksioni i rrugës "Peshkopi-Ushtëlenxë"

Për më shumë informacion kliko këtu

18 korrik 2014

Nëpër rrugën e re "Llongo-Koshovicë"

Për më shumë informacion kliko këtu

11 korrik 2014

Përfundojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës Vorë - Kuç

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 4 korrik 2014

Rruga që lidh Matin dhe Mirditën drejt përfundimit

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 26 qershor 2014

Takim i bordit ndërkufitar për hartimin e planit të zhvillimit në kuadër të projektit Monteal

Për më shumë informacion kliko këtu

26 qershor 2014

Nëpër rrugën e re "Grekan-Dëshiran-Vlashuk"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 16 qershor 2014

FSHZH merr pjesë në Panairin e Parë Ndërkombëtar të Makinerive Bujqësore për Europën Juglindore

Për më shumë informacion kliko këtu

13 qershor 2014

Nëpër rrugën e re "Gostimë-Gjyrale-Belsh"

Për më shumë informacion kliko këtu

3 qershor 2014

15000 banorë të Bashkisë Kamëz dhe Komunës Bërxullë, në Rrethin e Tiranës tashmë kanë akses në një rrugë të asfaltuar sipas parametrave bashkëkohorë

Për më shumë informacion kliko këtu

7 maj 2014

Krijimi i sinergjive të përbashkëta zhvillimi. Takimi i përbashkët i përfaqësuesve të autoriteteve lokale të brezit kufitar Shqipëri-Kosovë

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 maj 2014

Intervistë e Z. Benet Beci, Drejtor Ekzekutiv i Fondit Shqiptar të Zhvillimit, për Gazetën “Telegraf”, mbi rikonstruksionin e rrugës “Pezë e Madhe-Pezë e Vogël”

Për më shumë informacion kliko këtu

2 prill 2014

Takime me autoritetet vendore kosovare për prezantimin e Projektit për Zhvillimin e Zonës së Alpeve

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 30 mars 2014

Shpallet projekti fitues për “Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 18 mars 2014

Workshop me temë “Teknologjitë e reja në Sektorin Agroushqimor – Eksperiencat e BE”

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 11 mars 2014

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për zbatimin e projektit “MONTEAL”

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 1 mars 2014

Njoftim mbi Konkursin Ndërkombëtar për Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Marubi.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 19-20 shkurt 2014

Workshop mbi procedurat tregtare dhe financiare të ujësjellësave rural (Raportimi dhe Sistemi i Treguesve të Performancës)

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 12 shkurt 2014

Konkurs Ndërkombëtar Projektimi për "Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi".

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 29 janar 2014

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2014.

Për më shumë informacion kliko këtu

27 janar 2014

Kryeministri Edi Rama dhe Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro Furxhi vizitojnë Fototekën "Marubi".

Për më shumë informacion kliko këtu

22 janar 2014

Shënime nga një udhëtim pune në komunën Qendër Koplik.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 27 dhjetor 2013

FSHZH organizon mbledhjen mbi analizën vjetore të aktivitetit institucional 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 17 dhjetor 2013

Workshop mbi procedurat tregtare dhe financiare të ujësjellësave rural (Raportimi dhe Benchmarking)

Për më shumë informacion kliko këtu

16 dhjetor 2013

Prezantohet në qytetin e Sarandës "Programi i Investimeve Kapitale në Bregdetin e Jugut"

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 21 nëntor 2013

Njësia e Mbrojtjes së Mjedisit zhvillon një takim me tematikë mbrojtjen e mjedisit, shëndetit dhe sigurisë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, 4 nëntor 2013

Njohuri dhe aftësi të rritura të punonjësve të administratës lokale në gjenerimin dhe menaxhimin e projekteve.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 21 tetor 2013

Vazhdojnë me ritme të shpejta punimet civile për rikonstruksionin e rrugës "Rrugë Nacionale - Iballë".

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 Shtator 2013

Thirrje për Pjesëmarrje në Kursin e Trajnimit: “Gjenerimi dhe Menaxhimi i Projekteve në Nivel Vendor dhe Rajonal”, Tiranë, më 22 – 24 Tetor 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 17 Shtator 2013

Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Shqipëri, Z. Hellmut Hoffmann, kryen një vizitë dyditore në disa prej projekteve të financuara nga Qeveria Gjermane.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 6 Shtator 2013

20 mijë banorë të zonës së Saukut dhe komunës Farkë në rrethin e Tiranës do të komunikojnë midis tyre dhe me Kryeqytetin, përmes një rruge të asfaltuar të parametrave bashkëkohorë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Shkodër, më 20 Gusht 2013

Thethi, perla turistike e Alpeve Shqiptare, së shpejti do të jetë lehtësisht e arritshme falë rikonstruksionit të rrugës Bogë - Qafë Thorë, i cili po kryhet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit. Mijëra turistë dhe më shumë se 5 mijë banorë të Komunave Shalë dhe Shkrel do të lëvizin lirisht, duke mundësuar edhe afrimin me qytetin e Koplikut dhe atë të Shkodrës.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 22-24 maj 2013

Qendra Burimore e Zhvillimit Vendor dhe Rajonal organizon trajnimin 3-ditor "Planifikimi Strategjik me Pjesëmarrje".

Për më shumë informacion kliko këtu

Përmet, më 17 Maj 2013

17 mijë banorë të Komunave Ballaban, Sukë, Dishnicë dhe Bashkisë Këlcyrë, në rrethin e Përmetit do të lidhen me rrugë të asfaltuar të parametrave bashkëkohore falë investimit të FSHZH për rikonstruksonin e rrugës Këlcyrë - Sukë - Ballaban.

Për më shumë informacion kliko këtu

Pezë, më 14 Maj 2013

FSHZH vijon punën për rikonstruksionin e rrugës Pezë e Madhe - Pezë e Vogël dhe linjën e re të ujësjellësit të Komunës Pezë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 30 Prill 2013

Thirrje për Pjesëmarrje në Kursin e Trajnimit: “Planifikimi Strategjik me Pjesëmarrje”, Tiranë, më 22 – 24 Maj 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Kuçovë, më 23 Prill 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës hyrëse në qytetin e Kuçovës dhe rrugës Polovinë – Drizë në Komunën Perondi.

Për më shumë informacion kliko këtu

Lushnjë, më 20 Prill 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Lushnje - Hysgjokaj 12.6 km.

Për më shumë informacion kliko këtu

Elbasan, më 18 Prill 2013

Në muajin Maj do të fillojnë punimet për rikonstruksionin e rrugës Mollas - Selitë - Frashër. FSHZH organizon konsultim me publikun për prezantimin e projektit teknik dhe vlerësimin e ndikimit social dhe mjedisor.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë më, 4 Prill 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon një projekt prej 20 milion eurosh që synon zhvillimin e turizmit në zonat malore të Shqipërisë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Krujë, më 26 Mars 2013

4 mijë banorë të komunës Cudhi në rrethin e Krujës, dalin nga izolimi dhe lidhen me rrugë të asfaltuar në sajë të një financimi të FSHZH.

Për më shumë informacion kliko këtu

Durrës, më, 13 Mars 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Këshillat e Qarqeve të Shqipërisë, së bashku për ndarjen e përvojave të zhvillimit rajonal.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 8 Mars 2013

7 mijë banorë të Komunës së Petrelës në rrethin e Tiranës, do të komunikojnë midis tyre dhe me Kryeqytetin, përmes një rruge të asfaltuar të parametrave bashkëkohore.

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, më 7 Mars 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Novoselë - Poro - Pishporo Lot I.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 04 mars 2013

Në ambjentet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit u zhvillua trajnimi: "Gjenerimi dhe Menaxhimi i Projekteve në Nivel Vendor dhe Rajonal".

Për më shumë informacion kliko këtu

Elbasan, më 2 Mars 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Grekan - Dëshiran - Vlashuk.

Për më shumë informacion kliko këtu

Fier, më 20 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punen per rikonstruksionin e rruges Roskovec - Kurjan.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 20 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Prush - Gropaj - Kthesa e Kasharit.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 19 Shkurt 2013

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar të Zhvillimit miraton buxhetin për vitin 2013. FSHZH do të ketë në zbatim dhe do të financojë 500 km rrugë dytësore gjatë vitit 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Gramsh, më 16 Shkurt 2013

Përfundojnë punimet për rrugën Gramsh - Kodovjat. Katër komuna malore të rrethit të Gramshit lidhen me qendrën e rrethit falë investimit të kryer nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit.

Për më shumë informacion kliko këtu

Vorë, më 9 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Vorë - Kuç.

Për më shumë informacion kliko këtu

Milot, më 6 Shkurt 2013

Fondi Shqiptar i Zhvillimit fillon punen per rikonstruksionin e rruges Laç - Milot. Së bashku me segmentin Thumanë - Laç, një tjetër investim i FSHZH i cili është drejt përfundimit rehabilitohet përfundimisht një nga akset më të rëndësishme rrugore të vendit, Fushë Krujë - Milot.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 6 Shkurt 2013

Thirrje për Pjesëmarrje në Kursin e Trajnimit: “Gjenerimi dhe Menaxhimi i Projekteve në Nivel Vendor dhe Rajonal”, Tiranë, më 27 Shkurt – 01 Mars 2013.

Për më shumë informacion kliko këtu

Tiranë, më 2 Shkurt 2013

30 mijë banorë të zonës së Saukut, Komunave Petrelë dhe Farkë në rrethin e Tiranës do të komunikojnë midis tyre dhe me Kryeqytetin, përmes një rruge të asfaltuar të parametrave bashkëkohorë.

Për më shumë informacion kliko këtu

Berat, më 25 Janar 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Duhanas - Roshnik.

Për më shumë informacion kliko këtu

Vlorë, më 18 Janar 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Kote - Sevaster.

Për më shumë informacion kliko këtu

Pezë, më 11 Janar 2013

FSHZH fillon punën për rikonstruksionin e rrugës Pezë e Madhe - Pezë e Vogël.

Për më shumë informacion kliko këtu

Lezhë, më 04 Janar 2013

4 mijë banorë të komunave Hajmel dhe Dajç në zonën e Zadrimës, lidhen me rrugë të asfaltuar në sajë të një financimi të FSHZH.

Për më shumë informacion kliko këtu